Gorinchem

Hier liggen de Tuinen van Mollenburg in Gorinchem

Je vindt de nieuwbouw van Tuinen van Mollenburg achter de grote bomen langs de Mollenburgseweg in Gorinchem West. Hier woon je in een gloednieuw huis. Dat is gelijk ook het enige ‘nieuwe’. Je leeft midden in een bestaande wijk met mooie stukjes natuur, veel winkels, sportgelegenheid en scholen om de hoek.

Heerlijk nieuw wonen in Stalkaarsen

Tuinen van Mollenburg ligt in de wijk Stalkaarsen in Gorinchem West. Een gezellige én rustige buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Er zijn veel speelvoorzieningen en prachtige plekjes met grote bomen, gras en waterpartijen. Het is dan ook niet zo vreemd dat Gorinchem West bekend staat als plek waar je plezierig woont. Zeker omdat je hiervandaan ook nog eens in 10 minuten naar hartje Gorinchem fietst. Tot slot zit je met de auto zo op de A15 en de A27. Kortom, de locatie van de Tuinen van Mollenburg is top.

Tuinen van Mollenburg Gorinchem

Tuinen van Mollenburg Gorinchem

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Voorzieningen in de omgeving

In Haarwijk en Stalwijken zijn meerdere basisscholen en één middelbare school. Aan de Koningin Wilhelminalaan vind je diverse winkels, waaronder een supermarkt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je ook naar winkelcentrum Piazza rijden of lopen. Zin om te sporten of willen de kinderen buitenspelen? Ook dat kan allemaal in de buurt. De tennisvereniging zit letterlijk om de hoek.

Kies jij voor een nieuwbouw huis in een bestaande wijk?

Helaas, Tuinen van Mollenburg is 100% uitverkocht en je kan je niet meer inschrijven als belangstellende.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Tuinen van Mollenburg, De verrasing van Gorinchem”

Contactgegevens Tuinen van Mollenburg

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem
Makelaar

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem

Koster Makelaardij
Makelaar

Koster Makelaardij