Start verkoop groot succes!

Geplaatst op 22-12-2016

Start verkoop groot succes!
Op 13 december jl. was de start verkoop van Tuinen van Mollenburg. We kunnen wel zeggen dat dit een groot succes was en iedereen erg enthousiast was. Er kwamen ongeveer 200 belangstellenden de verkoopdocumentatie ophalen en het verkoopteam van Tuinen van Mollenburg had het druk met iedereen die vragen had te woord te staan. Ook de sessies van Victor over de Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen werden druk bezocht. De online inschrijving is inmiddels gestart. Je kan je t/m 1 januari 2017 inschrijven. Hiervoor heb je een aparte nieuwsbrief van ons ontvangen. Tussen 4 en 6 januari 2017 krijg je bericht of je een woning hebt toegewezen gekregen. Mocht je niet ingeloot zijn, ontvang je van ons 9 januari hiervan bericht.Aanpassingen oppervlaktes op prijslijst
Op de prijslijst waren enkele oppervlaktes verkeerd weergegeven. Bouwnummer 122 heeft een ruime erker, waardoor de woning 114 m2 GBO heeft. Daarnaast zijn de kavels van bouwnummers 107 t/m 111 groter en het kavel van bouwnummer 106 is kleiner dan op de prijslijst stond. De aangepaste prijslijst vind je als bijlage bij deze nieuwsbrief en op de website www.TuinenvanMollenburg.nl.

Kerstsluiting
Ondertussen staat bij de meeste mensen de kerstboom en is iedereen zich aan het voorbereiden voor de feestdagen. Ook wij van het verkoopteam van Tuinen van Mollenburg schuiven aan bij het kerstdiner en hebben daarom een kerstsluiting van 23 december tot en met 1 januari 2017. De makelaars zijn tussen kerst en oud&nieuw (beperkt) bereikbaar voor eventuele vragen.

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen!

Geregeld plaatsen wij kleine nieuwtjes over het project op de Facebook pagina van Tuinen van Mollenburg. Heb jij hem al geliked? 

“Tuinen van Mollenburg, De verrasing van Gorinchem”

Contactgegevens Tuinen van Mollenburg

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem
Makelaar

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem

Koster Makelaardij
Makelaar

Koster Makelaardij