Uitnodiging start verkoop 13 december

Geplaatst op 02-12-2016

Wij nodigen je van harte uit voor het verkoopevenement van Tuinen van Mollenburg. Op dinsdag 13 december ontvangen wij je graag in de Bredeschool 'de Cirkel', aan de Stalkaarsen 17A in Gorinchem. De deuren openen om 19:00 uur waarna er vrije inloop is tot 21:00 uur.

De avond zal plaatvinden in de vorm van een informatiemarkt, waarbij de verkoopdocumentatie wordt verstrekt en de betrokken partijen aanwezig zijn om al jouw vragen over de woning te beantwoorden. Daarnaast zijn de (woon)adviseurs van Hetkangewoon en Victor&Wonen aanwezig. Zij kunnen je verder informeren over de financiering en het woonklaar opleveren van je woning. Tevens is er de mogelijkheid om een sessie bij te wonen met de binnenhuisarchitect Victor Meuwissen. Hij kan je alles vertellen over de interieurpakketten met diverse woonsferen en leefwijzen die de volledige aankleding en indeling van jouw woning verzorgen. Er worden drie sessies georganiseerd, als je deze bij wilt wonen kun je dit aangeven bij je aanmelding.

19:00 - 21:00 uur Inloop informatieavond
19:30 uur Sessie 1 Victor&Wonen
20:00 uur Sessie 2 Victor&Wonen
20:30 uur Sessie 3 Victor&Wonen

 

  Meld je nu aan en ontvang jouw toegangsbewijs! »  


NB Kinderen hoeven niet voorzien te zijn van een toegangsbewijs.

Bekijk nu alvast de definitieve verkaveling van fase 1 ophttp://www.tuinenvanmollenburg.nl/woningen/aanbod/

Situatiekaart Tuinen van Mollenburg Fase 1

Inschrijven voor een woning in Tuinen van Mollenburg kan online na de start verkoop. Je ontvangt hiervoor een aparte e-mail met een persoonlijke link en uitleg over de inschrijfprocedure. De inschrijftermijn is van 13 december 2016 tot 1 januari 2017. Na het sluiten van de eerste inschrijftermijn zal de toewijzing plaatsvinden. Indien je een woning toegewezen krijgt, wordt er tussen 4 en 6 januari 2017 telefonisch contact met je opgenomen.

Voor meer informatie over het project zie www.tuinenvanmollenburg.nl of de Facebookpagina: Tuinen van Mollenburg.

“Tuinen van Mollenburg, De verrasing van Gorinchem”

Contactgegevens Tuinen van Mollenburg

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem
Makelaar

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem

Koster Makelaardij
Makelaar

Koster Makelaardij