Woonwensen Enquete

Geplaatst op 03-10-2016

Afgelopen maand zijn wij bezig geweest met het inventariseren van de woonwensen door middel van een enquête. Mede dankzij jouw input hebben wij een goed beeld gekregen wat de woonwensen zijn, welke type woningen en de ligging daarvan jou het meeste aanspreken. Inmiddels zijn wij begonnen met het verwerken van al deze informatie naar een definitieve verkaveling van Tuinen van Mollenburg. Naar verwachting kunnen wij jou eind november het eindresultaat laten zien. Nog heel eventjes geduld hebben dus.

Heb je de enquête nog niet ingevuld? Dat kan alsnog, jouw input zullen we meenemen in de verdere ontwikkeling van Tuinen van Mollenburg.

Victor&Wonen
Wist je dat alle woningen in Tuinen van Mollenburg woonklaar opgeleverd kunnen worden? Niet meer klussen na de oplevering, maar direct verhuizen, ideaal! Dit kan met Victor&Wonen; interieurpakketten met diverse leefwijzen en woonsferen die bij jou en je gezin passen. Wij verzorgen de volledige aankleding waaronder; vloer, wand, keuken en sanitaire afwerking, maar ook de indeling van jou woning. Als jij kiest voor een woonklaarpakket van Victor&Wonen, hoeft je alleen nog je sleutel in ontvangst te nemen en je meubels te verhuizen. Dat is zorgeloos een huis kopen in Tuinen van Mollenburg!

Hetkangewoon
Je staat op het punt een van de grootste aankopen in jouw leven te doen: een nieuw huis en thuis voor jou en/of je gezin. Bij een nieuw huis hoort ook een hypotheek. En dan wel een hypotheek die jouw woonwens mogelijk maakt en zorgt dat je ook nog lekker kunt leven. En het mooie is: dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, veel te kosten of lang te duren.

We maken het jou als toekomstig bewoner van Tuinen van Mollenburg graag zo gemakkelijk mogelijk. Op de website www.tuinenvanmollenburg.nl staat onder het woningaanbod een rekentool waarmee je direct en eenvoudig kunt berekenen of jij voldoende hypotheek kunt krijgen om het huis van jouw dromen te kunnen kopen. Deze rekentool en nog meer informatie over het afsluiten van een hypotheek vind je ook op www.tuinenvanmollenburg.nl/financiering/

Start verkoop
Naar verwachting gaan wij december dit jaar in verkoop. Zodra de uitwerking van Tuinen van Mollenburg definitief is, ontvang je een uitnodiging voor de start verkoop via de mail.

Facebook
Geregeld plaatsen wij kleine nieuwtjes over het project op de Facebook pagina van Tuinen van Mollenburg. Heb jij hem al geliked? Dat kan via www.facebook.nl/tuinenvanmollenburg.

“Tuinen van Mollenburg, De verrasing van Gorinchem”

Contactgegevens Tuinen van Mollenburg

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem
Makelaar

Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem

Koster Makelaardij
Makelaar

Koster Makelaardij